Middagsselskap 24.10.15

Bli med på ein kveld litt utanom det vanlege! Stene Matglede inviterer til Middagsselskap igjen 🙂

IMG_20150216_102940

Også denne gangen vil det vere ti stoler rundt bordet og menyen vil vere på rundt fem retter med fokus på norske råvarer. Påmeldingsfrist er innan 17. oktober, så vil menyen bli sendt ut i løpet av søndagen til dei som har fått bekrefta stolreservasjon. Dermed har du god tid på å finne ut kva du vil ta med deg av drikke. Prisen vert på 350 kr pr person og påmelding sendast til a-li-ste@online.no. Gi gjerne beskjed om eventuelle allergiar e.l.

Supper club og social dining er konsept som er nokså ukjent for oss her oppe i nord, men det er ganske utbreidt rundt om i Europa, spesielt i Storbritannia. Eg kallar det enkelt og greit for eit Middagsselskap og vil invitere både kjente og ukjente til ein sosial kveld med god mat og godt selskap. Tid og sted blir opplyst om i mailen som blir sendt ut søndag 18. oktober, saman med menyen. Denne vil bli satt saman av lokale råvarer så langt det er mulig, og ting blir laga frå grunnen av. Om du vil vere med, så send meg ein e-post for å reservere stol.

Eventuelle spørsmål kan luftast i kommentarfeltet eller i ein e-post til a-li-ste@online.no.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s